Werken bij Nagelmackers

Gedreven, persoonlijk, ambitieus, verbindend en elegant. Deze waarden zijn de pijlers waarop Nagelmackers bouwt.

Als specialist in vermogensopbouw, -beheer en -bescherming, vertaalt zich dat naar integer ondernemerschap, een sterke focus op onze cliënten en innovatieve oplossingen.

Niet alleen naar onze cliënten willen we onze waarden uitdragen, ook naar onze medewerkers. Naast moderne werktools en ruimte voor persoonlijke ontwikkeling, moedigen we nieuwe ideeën aan en hanteren we korte beslissingslijnen.

Onze mensen moeten zich ook goed voelen bij ons. Daarom hechten we veel belang aan een goede sfeer binnen het bedrijf waarin het aangenaam is om te werken.

Wil jij deel uitmaken van onze enthousiaste ploeg? Ontdek onze vacatures en vind een job die jou gelukkig maakt.


 

Kantoordirecteur Halle

U bent verantwoordelijk voor de leiding en sturing van het kantoor, met de focus op de commerciële activiteiten, opvolging en begeleiding van medewerkers, organisatie van de dienstverlening en het realiseren van groei in volume, rentabiliteit en cliënten.

Functiebeschrijving:

U onderneemt PR activiteiten om het kantoor in de regio te manifesteren en verwerft inzicht in het commercieel potentieel. Commerciële initiatieven en prospectie zijn daarin prioriteit, alsook het onderhouden en uitbreiden van de relaties met belangrijke cliënten. U werkt op basis van een business plan met aandacht voor commerciële groei en verkoop events.

U geeft leiding aan medewerkers, volgt hun prestaties op en organiseert coaching en begeleiding in hun commerciële initiatieven. Teneinde een dynamisch team uit te bouwen ontwikkelt en motiveert u competente medewerkers en werkt mee aan de werving van nieuwe medewerkers. Als spilfiguur waakt u erover dat uw medewerkers up to date blijven wat betreft de producten en diensten.

U zorgt voor een goede functionering en coördinatie van alle kantoor activiteiten. Aandacht gaat uit naar het vlot verloop van alle transacties en operaties. Waar nodig treedt u corrigerend op.

Ontwikkelingen in de organisatie en de producten vertaalt u naar de commerciële dienstverlening in het kantoor en de cliënten. U waakt daarbij over de cliënt tevredenheid. De werking van uw kantoor loopt in overleg met de regio manager.

Profiel:

U behaalde minstens een bachelor diploma. Een uitgebreide bankervaring is een must, naast een goede integratie in de regio en het verenigingsleven.

U hebt een uitgesproken commercieel profiel, waardoor werving van cliënten in het verlengde van uw natuur ligt. U legt daarbij goede communicatieve vaardigheden aan de dag en bent een toegankelijke persoonlijkheid.

U bent goed in de omgang met medewerkers, en bent in staat om een dynamisch, competent en een op resultaat gericht team uit te bouwen.

Een gezonde ondernemersgeest samen met een aanstekelijk enthousiasme en betrokkenheid kenmerken uw karakter. U besteedt ook veel aandacht aan goede vakkennis en up to date zijn.

Aanbod:

Er is ruimte voor ideeën en initiatief, waarbij persoonlijk engagement sterk gewaardeerd wordt. Bij ons mag u rekenen op ruime opleidingsmogelijkheden, toegankelijke en open communicatie en een uitdagende gedrevenheid. Uiteraard hoort daarbij een correcte en motiverende verloning.

 
 
Back Solliciteren Afdrukken
Regio(s):
Vlaams-Brabant - Brabant Flamand

Jobtype:
Vast contract, onbepaalde tijd

Werkuren:
Full-time

Werkdagen:
Dag

Solliciteren

Contact(en):
Jozef De Wachter
tel.: +32 (0)2/229/76/71

Company homepage:
http://www.nagelmackers.be