Werken bij Nagelmackers

Gedreven, persoonlijk, ambitieus, verbindend en elegant. Deze waarden zijn de pijlers waarop Nagelmackers bouwt.

Als specialist in vermogensopbouw, -beheer en -bescherming, vertaalt zich dat naar integer ondernemerschap, een sterke focus op onze cliënten en innovatieve oplossingen.

Niet alleen naar onze cliënten willen we onze waarden uitdragen, ook naar onze medewerkers. Naast moderne werktools en ruimte voor persoonlijke ontwikkeling, moedigen we nieuwe ideeën aan en hanteren we korte beslissingslijnen.

Onze mensen moeten zich ook goed voelen bij ons. Daarom hechten we veel belang aan een goede sfeer binnen het bedrijf waarin het aangenaam is om te werken.

Wil jij deel uitmaken van onze enthousiaste ploeg? Ontdek onze vacatures en vind een job die jou gelukkig maakt.


 

Senior Private Banker regio West-Vlaanderen

Nagelmackers Private Banking heeft de ambitie verder te groeien. Om onze commerciële slagkracht in de regio West-Vlaanderen te versterken, zijn we op zoek naar een ervaren private banker.

Een greep uit je takenpakket:

Je bent in staat om een portefeuille cliënten uit te bouwen op eigen kracht, via netwerkevents, "mond-aan-mond reclame", prospectie, … en dit in combinatie met het behandelen van leads uit één of meerdere verkooppunten van onze bank.

Je begeleidt je cliënten op vlak van de structurering van hun vermogen en bij hun persoonlijke financiële planning. Je kunt daarbij rekenen op de steun van ervaren estate planners, wealth managers en asset managers.

Je bent een sterk commercieel ingestelde private banker en draagt de naam Nagelmackers in de wereld van Private Banking uit.

Je ziet de dienstverlening naar vermogende cliënten en het toepassen van de vermogensbeheerstrategie van de bank als je belangrijkste uitdaging.

Je profiel:

Je bent een master en hebt minstens 10 jaar ervaring in een professionele bancaire omgeving, waarvan minstens 5 jaar als private banker.

Je kent alles van vermogensplanning en financiële markten.

Je bent een vlotte en integere ambassadeur voor de bank.

Je bent commercieel ingesteld en een sterke onderhandelaar.

Je bent een gedreven teamspeler en neemt graag initiatief.

Ons aanbod:

Een aantrekkelijk loonpakket aangepast aan je ervaring en resultaten.

Interessante extralegale voordelen zoals een hospitalisatie- en groepsverzekering, maaltijd- en ecocheques en een bedrijfswagen.

Een open en vlakke structuur waarin je flexibel en autonoom kunt werken.

 
 
Back Solliciteren Afdrukken
Regio(s):
West-Vlaanderen - Flandre Occidentale

Jobtype:
Vast contract, onbepaalde tijd

Werkuren:
Full-time

Werkdagen:
Dag

Solliciteren

Contact(en):
Jozef De Wachter
tel.: +32 (0)2/229/76/71

Company homepage:
http://www.nagelmackers.be